Sunday 11 March 2007

Aeg lausa lendab siin - 1 kuu ja natuke rohkem

Jällegi üks megatore nädal on lõppemas. Nädal algas suure veeuputusega, kuna meie boiler ütles siin üles. Kahju Miguelist, et nüüd kui meie majas, siis juhtub igasuguseid jamasid :D Päris mitmel korral tuli ikka vett kühveldada siin, kuigi kõik teadsid, et sooja vett pole, kasutati külma ja boiler jälle plahvatas :D Aga nüüd on meil uus ja parem, SUUREM. Muidu pidi koguaeg lõdisema seal duši all, sest soe vesi sia otsa. Siis ma küll vihkasin vannituba :D
No esmaspäev kuni kolmapäev venis ka sel nädalal, nagu ikka. Käisime praktikal, ja jagasime seal jälle juhedaja ja kohalike maid. Üritasime ikka võimalikult initsatiivi haarata ja palju teha. Ja muidugi patsientide peal enda meetodeid kasutada, sets tahaks ikka mingit progressi ka näha kui 4 nädalat näed koguaeg sama patsienti ja sama harjutusvara kasutada siis küll midagi ei muutu. Võibolla meie juhendajale isegi meeldib see, et me seal nageleme temaga, sest kui üritame midagi uut proovida, siis ta vaatab ise ka pärast, et näed patsient ongi selleks võimeline ;) Järgmisel nädalal tulevad igastahes uued praktikandid meie juhendaja juurde ja 4 tükki korraga, siis läheb vist päris hulluks seal.
Meie juhendaja, ja kohalikud tudengid
...väga asjalik, tavaline tööpäev :D

Siis on esmaspäeval ja kolmapäeval veel muidugi espanjooli tund ka muidugi ja nendel päevadel midagi muud teha ei jõuagi. Ilmad lähevad siin aina soojemaks ikka, teisipäeva veetsime rannas. Õhtul toimus siin veel midagi spordipäeva sarnast. Lootsin, et saan ka osa võtta ja näidata, mis ma jalkas oskan, aga seekord jäin vaid pealtvaatajaks. Ma ei leidnud endale tiimi, ja ega see üritus väga hästi läbimõeldud polnud ka. Eks ma ootan järgmist korda. Vot, neljapäeva ma ootan alati, sets siis läheb juba põnevaks, pool töönädalat läbi ja nädalavaetus tulemas, ja muidugi PIDU! Sel nädalal tähistasime naistepäeva siis klubis, fiesta de mujeres. Siin muidu naistepäeva ei tähistata, ainult arvestatakse töötavate naistega :D Enne pidu käisime meie suurte sõprade korteris war up`i tegemas ja siis läks möll lahti.
con Alex y Luigi
Pidu toimus ikka selles samas väikses klubis, nagu teisedki erasmuslaste peod. Aga seekord oli pidu eriti hea ja kestis muidugi hommikuni ka :P Rahvast oli palju ja muusika oli nii hea, et tantsimist ei saanud lõpetada. Kõik olid läbimärjad, tantsimisest, see oli midagi hullu ikka :D
Õnneks olid reedel haiglas käed-jalad tööd täis ja päev läks ruttu, seejärel magasin rannas, tegin sporti –ujusin ja jooksin. Randid on igastahes päris tublid juba, päike võtab hästi!
Nii, reede õhtul toimus siis midagi teistsugusemat, nimelt pidžaamaõhtu ühe saksa tüdruku korteris, kes on meile enamvähem naaber ;) Õhtu oli vaikne ja tore, tydode õhtu. Rääkisime niisama ja jõime kakaod, rummiga.
Rahvusvaheline seltskond: sakslannad, taanlanna ja kohalik hispaanlanna
Sel nädalavaetusel jäi ära Migueli poolt planeeritud 2 päevane väljasõit läände, aga sellest hoolimata oli meil üks parimaid nädalavahetusi siin! Nimelt rentisime siis laupäeval meie sõpradega Alexi, Luigi ja Nielsiga, kes on ühel saksa poisil siin külas auto ja põrutasime lõunasse. Las Palmas oli igastahes jumala pilves, täiesti hall, seda pole siiamaani siin minu silm veel näinud. Tavaliselt on lõunas alati parem ilm, aga võta näpust, seal oli sama lugu. Tegemist oli Marokost tulnud liivatormidega, aga õhk oli soe, ja seiklesime Maspalomase düünide vahel ja tegime väikse uinaku nudistide rannas :D
Maspalomas
Kuigi kaua eriit ei kannatanud seal kõrbes olla, sest peale 20 minutist uinakut, olid kõik paksu liivakihiga kaetud, väiksed liivatormid ka Gran Canarial. Kõndisime sel päeval päris palju, ja õhtuks olid kõik jumala väsinud. Muidugi olime oma autost päris kaugele kõmpinud ja nii me siis seiklesimegi seal õhtuses turistide paradiisis, suutsime muidugi veel ära ka eksida :D Aga kokkuvõttes oli see väga tore päev ja kõik olid rahul.
Paseo maritimo, Playa de Ingles

Muidugi möödus laupäeva öö pidutsedes, ja oi milline pidu. Me leidsime superlaheda koha, ikka õige diskoteegi. Suur, ilma katuseta, ostukeskuse viimasel korrusel. Ei olnud seal suitsust haisugi, vaid värske ookeani õhk, ja kohalikud ise olid ka kohal. Erasmuslasi polnudki nii palju, hea vaheldus isegi :P Seltskond oli super!
Pidulised
Muusika oli hea ja muidugi nagu te juba teate pidu kestis hommikuni, koju jõudsime pool 7 hommikul ja muidugi pühapäevasest lõunasse minekust ei tulnud midagi välja. Aga Las Palmases oli taevas täiesti pilvitu ja veetsin päeva kodurannas peesitades :D

Nüüd on plaanis vaikselt magama minna, sest uus töönädal on algamas. Soovin kõigile kõikeparemat ja ootan uudiseid Eestist :)

Kõigile minu sõpradele, kes seda blogi loevad! Feliz!

1 comment:

Joel said...

iga pildi peal sama jorss sul kaenlavahel